Mette Fløjborg Poulsen

Jeg hedder Mette Fløjborg Poulsen. Jeg er uddannet i salonen, og har været her siden jeg startede i lære tilbage i 2005.
Mine kunders velvære betyder utrolig meget, så du vil derfor modtage en personlig betjening fra mig.
Vi skal derfor nok finde det helt rette til dig!

Ulla Lundsby

Ulla Lundsby

Jeg er Ulla Lundsby, indehaver af Salon Deluxe siden 2005, og har selv været frisør i 40 år.
Jeg ønsker at præsentere salonen som værende imødekommende, med god service og opdateret ekspertise til vores kunder, for den bedste oplevelse. Jeg sørger også for et tæt samarbejde blandt mine kollegaer, for den gode atmosfære i salonen. Jeg selv tilbyder god kontakt og personlig service, så du kan føle dig velkommen!

Christina Kingo

Christina Kingo

Mit navn er Christina Kingo Jensen. Jeg er en glad og frisk pige på 27 år, som engagerer mig i mit arbejde og mine kunder!
Jeg er flette ekspert og påsætter ekstensions med fletteteknikken. Er du interesseret i at få ekstra fylde eller længde til dit hår, vil jeg have den rette løsning.
Birgitte Schjødt Nielsen

Hej mit navn er Birgitte og jeg er 28år.
Efter 3,5 år i Australien, er jeg tilbage i salonen med ny inspiration. Jeg har derfor international erfaring, og er også tidligere verdensmester i diciplinen Engelsk stil herreklipning og bombage.

Hos mig bliver du mødt af smil og en dybdegående dialog, så jeg er helt med på dine ønsker om dit hår. Det er dejligt at mødes med gamle kunder igen, lige så meget som at møde de nye. Jeg glæder mig til at tage imod dig!

Katrine Reifling Pedersen

Katrine Reifling Pedersen

Hej mit navn er Katrine Pedersen, salonens nyeste elev fra December 2017.
Jeg er effektiv, men altid meget omhyggelig med mit arbejde, og yder den bedste service for mine kunder. Det er fantastisk altid at lære nyt i salonen, to dage er aldrig ens. Jeg ser altid frem til dagens nye udfordringer.