Personale

Mette Fløjborg Poulsen

Jeg hedder Mette Fløjborg Poulsen. Jeg er uddannet i salonen, og har været her siden jeg startede i lære for snart 11 år siden.
Mine kunders velvære betyder utrolig meget, så du vil derfor modtage en personlig betjening fra mig.
Vi skal derfor nok finde det helt rette til dig!

Ulla Lundsby
Ulla Lundsby

Jeg er Ulla Lundsby, indehaver af Salon Deluxe siden 2005, og har selv været frisør i snart 40 år.
Jeg ønsker at præsentere salonen som værende imødekommende, med god service og opdateret ekspertise til vores kunder, for den bedste oplevelse. Jeg sørger også for et tæt samarbejde blandt mine kollegaer, for den gode atmosfære i salonen. Jeg selv tilbyder god kontakt og personlig service, så du kan føle dig velkommen!

Christina Kingo
Christina Kingo

Mit navn er Christina Kingo Jensen. Jeg har været i salonen i 6 år og er uddannet her i 2012. Jeg er en glad og frisk pige på 24 år, som engagerer mig i mit arbejde og mine kunder!
Jeg er flette ekspert og ambassadør for Kérastase. Som ambassadør er jeg ekspert på Kérastases produkter, og deltager løbene i kurser for at holde mig opdateret.

Sara Davidsen
Sara Davidsen

Mit navn er Sara Davidsen og jeg er den nye friske elev i salonen fra August 2016.
Jeg er smilende og glad, og sørger altid for en god dialog om det ønskede færdige resultat.

Før jeg startede i salonen, tog jeg grundforløbet til Kosmetiker fra januar 2016 til juni 2016. Jeg har derfor erfarring med favning af bryn og vipper, voks, massage m.m. Så står du akut og mangler at få frisket bryn og vipper op, kan jeg bookes online!

Glæder mig til at hilse på dig i salonen

Birgitte Schjødt Nielsen

Hej mit navn er Birgitte og jeg er 27år.
Jeg er lige vendt tilbage fra Australien efter 3,5 år, og det er dejligt at være i salonen igen! Jeg har derfor international erfaring, og er også tidligere verdensmester i diciplinen Engelsk stil herreklipning og bombage.

Hos mig bliver du mødt af smil og en dybdegående dialog, så jeg er helt med på dine ønsker om dit hår. Det er dejligt at mødes med gamle kunder igen, lige så meget som at møde de nye. Jeg glæder mig til at tage imod dig!